Кошик

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

Кошик
+380 (97) 016-69-57
+380 (50) 012-76-55
+380 (44) 333-83-19
Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 2
Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 3
Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 2
Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 2
Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 3
  • Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 2
  • Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 3
  • Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 4
  • Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 5
  • Коптильня 2 в1 для холодного та гарячого копчення Smoke House, фото 6
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Любите копчене м'ясо, але не довіряєте магазинним продуктам? То в чому ж справа? Коптити вдома самі. А з нашою прекрасною коптильнею це буде простіше від простого.

Для виготовлення коптилен використовується натуральна, нефарбована деревина.  

Коптильна камера посилена зсередини двома рядами планок, що дає змогу вивішувати копченості на різній висоті. Завдяки цьому ковбаси не будуть стикатися один з одним і будуть рівномірно прокопуватися.

Коптильна камера дуже міцна завдяки використанню додаткових підсилень у формі нижньої та верхньої рами.

На дверцятах коптильні розташований термометр, що дає змогу регулювати температуру впродовж усього процесу копчення без потреби в додатковому пристрої!

Піч має розміри 30x25x25 см і виготовлена з 2 мм листового металу, що робить її міцною, вона з'єднується з коптильною камерою коліном і трубами. Крім того, піч має зручну ручку для перенесення і регулювання полум'я.

Гаряче та холодне копчення? Наша коптильня дає змогу курити як гарячим, так і холодним! Це можливо завдяки трубі, яка складається з двох секцій, по 50 см кожна. Встановлюєте дві труби відразу — холодне копчення. А якщо тільки одну трубу, то дим у коптильню потраплятиме гарячіший, тому це вже буде гаряче копчення.

Коптильня має великий дефлектор, який розподіляє дим точно по камері, завдяки чому продукти коптять рівномірно, набуваючи апетитного золотисто-коричневого кольору.

Коптильні йдуть двох різновидів, з дерев'яною кришкою і з металевою — вибір за вами!

Комплект містить:

  • куряча камера
  • вогнище з ручкою та регульованим подаванням повітря
  • рама з ніжками
  • точний дефлектор для рівномірного розподілу диму
  • дві секції труби по 50 см кожна
  • лікоть
  • термометр польського виробництва
  • інструкція

Розміри:

  • загальна висота: 117 см
  • висота камери з дахом і димоходом: 80 см
  • ширина 50 см
  • довжина: 50 см
  • очаг: 30x25x25 см

 У подарунок ви отримуєте:

  • 3 стовпи для підвішування ковбас
  • 6 підвісних гачків
  • набір гвинтів
  • спеції для риби
  • спеції з ялівцю
  • Книга рецептів
Основні
Країна виробникПольща
КонструкціяЗбірно-розбірна
Тип копченняГаряче і холодне
Тип коптильніДеревна
СтанНовий
Користувацькі характеристики
ВиробникSmoke House
  • Ціна: 4 590 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner